TOMAŠEVIĆU, ZAGREBE SE TEBE SRAMI!

Date:

Share post:


Dok je Hrvatska slavila pobjedu na Svjetskom prvenstvu u vaterpolu, ponosno noseći titulu svjetskog prvaka, Zagreb je ostao u tišini. Dok su gradovi diljem zemlje, od Splita i Dubrovnika do Šibenika, organizirali veličanstvene dočeke za naše vaterpolske heroje, grad Zagreb, na čelu s gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem, okrenuo im je leđa.

Ni doček, ni čestitka, ni mrvicu priznanja za doprinos naših sportaša gradu i cijeloj Hrvatskoj. Zagrebe, je li ovo grad koji slavi pobjedu i podržava svoje heroje?

Tomaševićev ignoriranje ovog povijesnog sportaškog dostignuća ne samo da je razočaravajuće, već je i duboko sramotno. Dok su se ostali gradovi ujedinili u slavlju i ponosu, Zagreb je ostao izoliran, ogledajući licemjerje i nemar prema sportu i sportašima koji su gradu i zemlji donijeli slavu i čast.

Tomaševiću, sram te budi! Svojom nemarom i beznačajem uvrijedio si ne samo vaterpolske heroje, već i cijeli grad Zagreb. Zagreb zaslužuje bolje, zaslužuje gradonačelnika koji će slaviti pobjedu i stajati uz svoje sportaše.

Doček za naše vaterpolske prvake je neophodno organizirati! Grad Zagreb ne smije ostati zapamćen po sramoti ignoriranja, već po slavlju i ponosu prema svojim herojima.

Zagrebe, dignimo glas i pokažimo da se ne slažemo s Tomaševićevim beznačajem. Pokažimo našim vaterpolskim prvacima da ih cijenimo i slavimo!

TOMAŠEVIĆU, ODSTUPI! ZAGREB ZASLUŽUJE BOLJE!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Related articles

Budimir Lončar: Simbol Hrvatske Izdaje

U 101. godini života, umro je Budimir Lončar, čovjek čije ime u hrvatskoj povijesti ostaje sinonim za izdaju...

VELIKI PORAZ LJEVICE

Ukupno HDZ + desne stranke (DP, Most, OiP, SiP, HSP) imaju više od 1,1 milijun glasova. SDP+Možemo+SD+RF+FOKUS+IDS 790,00...

Arizona uvela zakon o pobačaju iz 1864. godine. Trump prema svim anketama pobjeđuje

Nakon što je Vrhovni sud Arizone izrekao odluku kojom se gotovo u potpunosti zabranjuju pobačaji, Demokratska stranka je...

Ronald Reagan proglasio je 10. travnja Hrvatskim danom neovisnosti

U Kaliforniji, domu više od 150.000 Amerikanaca hrvatskog porijekla, Reaganov potez odražava njegovu posvećenost promicanju ekonomske, kulturne i...