Pokrao firmu, sad će u buksu

Date:

Share post:

GOSPODARSKIM zlouporabama, kroz pozajmice koje nikad nije vratio te podizanje veće sume novca za svoje potrebe, 47-godišnjak sa zagrebačkog područja je kao direktor poduzeće oštetio za više od 323 tisuće eura.

Bjelovarsko-bilogorska policija je izvijestila o dovršenoj kriminalističkoj istrazi nakon koje 47-godišnjaka tereti da je, kao direktor poduzeća iz Zagreba, počinio više kaznenih djela zlouporabe u gospodarskom poslovanju, neisplate plaće i povrede prava iz socijalnog osiguranja.

Osumnjičen je da je od 2016. do 2022. sa žiro računa poduzeća na ime pozajmica podigao više od 1.3 milijuna kuna, za što nije sačinio ugovore i definirao rokove vraćanja, a te pozajmice poduzeću nikad nije vratio. Tijekom 2021. i prošle godine u više je navrata sa žiro računa poduzeća podigao ukupno 124 tisuće kuna namijenjenih za materijalne troškove poslovanja poduzeća, no taj je novac zadržao za sebe.

Facebook Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Related articles

EU ZABRANJUJE POPRAVAK AUTOMOBILA STARIJIH OD 15 GODINA, SLIJEDI IZVLAŠTENJE???

'EU želi zabraniti popravak svih vozila starijih od 15 godina' i 'Izvlaštenje automobila u ime zaštite klime', naslovi...

Dok ljevica ‘mitinguje’: Zašto na Trgu nije bilo dočeka za svjetske prvake?

Veliku feštu zaslužile su Barakude, ali nisu je dobile. O svemu je progovorio izbornik Ivica Tucak, koji se...

TOMAŠEVIĆU, ZAGREBE SE TEBE SRAMI!

Dok je Hrvatska slavila pobjedu na Svjetskom prvenstvu u vaterpolu, ponosno noseći titulu svjetskog prvaka, Zagreb je ostao...

Genijalno! Pogledajte kako se poznati splitski snimatelj narugao s prosvjednicima

Poznati splitski snimatelj Dražen Travaš opet se u svom stilu narugao s prosvjednicima u subotu, pogledajte genijalno.