TOMAŠEVIĆU, ZAGREBE SE TEBE SRAMI!

Date:

Share post:


Dok je Hrvatska slavila pobjedu na Svjetskom prvenstvu u vaterpolu, ponosno noseći titulu svjetskog prvaka, Zagreb je ostao u tišini. Dok su gradovi diljem zemlje, od Splita i Dubrovnika do Šibenika, organizirali veličanstvene dočeke za naše vaterpolske heroje, grad Zagreb, na čelu s gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem, okrenuo im je leđa.

Ni doček, ni čestitka, ni mrvicu priznanja za doprinos naših sportaša gradu i cijeloj Hrvatskoj. Zagrebe, je li ovo grad koji slavi pobjedu i podržava svoje heroje?

Tomaševićev ignoriranje ovog povijesnog sportaškog dostignuća ne samo da je razočaravajuće, već je i duboko sramotno. Dok su se ostali gradovi ujedinili u slavlju i ponosu, Zagreb je ostao izoliran, ogledajući licemjerje i nemar prema sportu i sportašima koji su gradu i zemlji donijeli slavu i čast.

Tomaševiću, sram te budi! Svojom nemarom i beznačajem uvrijedio si ne samo vaterpolske heroje, već i cijeli grad Zagreb. Zagreb zaslužuje bolje, zaslužuje gradonačelnika koji će slaviti pobjedu i stajati uz svoje sportaše.

Doček za naše vaterpolske prvake je neophodno organizirati! Grad Zagreb ne smije ostati zapamćen po sramoti ignoriranja, već po slavlju i ponosu prema svojim herojima.

Zagrebe, dignimo glas i pokažimo da se ne slažemo s Tomaševićevim beznačajem. Pokažimo našim vaterpolskim prvacima da ih cijenimo i slavimo!

TOMAŠEVIĆU, ODSTUPI! ZAGREB ZASLUŽUJE BOLJE!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

VELIKI PORAZ LJEVICE

spot_img

Related articles

VELIKI PORAZ LJEVICE

Ukupno HDZ + desne stranke (DP, Most, OiP, SiP, HSP) imaju više od 1,1 milijun glasova. SDP+Možemo+SD+RF+FOKUS+IDS 790,00...

Arizona uvela zakon o pobačaju iz 1864. godine. Trump prema svim anketama pobjeđuje

Nakon što je Vrhovni sud Arizone izrekao odluku kojom se gotovo u potpunosti zabranjuju pobačaji, Demokratska stranka je...

Ronald Reagan proglasio je 10. travnja Hrvatskim danom neovisnosti

U Kaliforniji, domu više od 150.000 Amerikanaca hrvatskog porijekla, Reaganov potez odražava njegovu posvećenost promicanju ekonomske, kulturne i...

Bivši inženjer Googlea tvrdi da će ljudi uskoro postati besmrtni

Poznati futurist Ray Kurzweil, koji je bio inženjer u Googleu, predviđa da će besmrtnost postati moguća do 2030....